learningtheaussieway.blogg.se

Två sjuksköterskestudenter som ska överleva en hel termin "down under!" Följ oss på våran resa!

Födelsebarnet Tackar

Publicerad 2014-07-30 19:55:34 i Allmänt,

Födelsebarnet vill tacka alla fina människor för alla kommentarer och telefonsamtal och kramar jag fick i söndags. Jag måste även tacka Patrik för min fina present så jag nu kan ha vackra naglar igen! Jag kan också meddela att jag nu har återhämtat mig från den dagen och att det bara blev en stukning av fotleden som skada! Jag kan ju inte gå in i ett rum ordentligt så jag är glad att det slutade med en stukning och inte en fraktur. Dessutom gav det träning för Patrik hur man skulle linda foten så jag ser det som en övning för framtiden! 
 
Dagen firades först med den avslutande dagen av första hjälpen kursen för att sedan ha en utgång till Vickery House på kvällen. Det ledde till många nya kompisar och jag är glad att ha Patrik här att fira den dagen med. 
Här ser ni hur mycket vi bråkar! ;)
 
 
Det har blivit lite tyst från vår sida de senaste dagarna men in i det sista har vi blivit tvungna att göra pappersarbete för praktiken vi ska ut på. Det innebär att vi har våra nya arbetskläder och har beställt våra namnskyltar. Vi har fått reda på att vi inte har ett kriminellt register i Australien och att vi nu har stenkoll på vår personliga information som de ständigt ber om att fylla i! 
 
 
 Det här är då min 'gamla' rumskamrat som med stor sorg och skräck gick ' bort' och efter många diskussioner om hur farliga djuren kan vara här nere, kan jag inte konstatera att den är farlig eller ofarlig så jag spolade ner honom!  Men han fick en fin begravning :) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela